• Westerlaan 51 Zwolle
  • 038 20 220 44

Ook huren?

Tel. 038 20 220 44

Gebouw

Gebouw

Het gebouw van City-Post is groot genoeg om al je dromen waar te maken! Het netwerk van huurders denk graag met je mee. Naast kantoorruimte bestaat het gebouw uit verschillende hallen en bedrijfsruimte met een oppervlakte van 9m2 tot zelfs 2.400㎡.

Begonnen op de 8e verdieping gebruikt City-Post nu ook de andere verdiepingen van de toren. Op verschillende verdiepingen is er de mogelijkheid om jouw ruimte te maken. Neem eens contact met ons op om te kijken welke ruimte past bij jouw plannen!

Veel ondernemers in City-Post onderschrijven de gedachte van MVO en duurzaamheid. Vaak kiezen zij bewust voor een gebouw wat aan een tweede leven is begonnen. Ook geeft de directe ligging aan het station de mogelijkheid om meer van het OV gebruik te maken.

Voorzieningen
Je moet je kunnen richten op je bedrijf. Daarom zorgen wij voor verschillende andere kantoor- en facilitaire zaken.

Zo wordt de schoonmaak van de algemene ruimte uitgevoerd en is er draadloos internet aanwezig. Liever een eigen netwerk of vaste telefoon aansluiting? Natuurlijk kan dat, er is in overleg erg veel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Je gasten laat je op afstand binnen met de video-intercom.

In de kleurrijke entree van City-Post wijst de weg zichzelf… Met de lift komen je gasten op de bovenste verdiepingen van City-Post met je eigen kantoor en het indrukwekkende uitzicht.

Samen met de andere ondernemers vorm je een netwerk! Daarom organiseren we elke maand de City-Post-borrel (soms groot, soms klein) voor huurders en introducés. Omdat je samen meer weet dan alleen kan je hier veelvuldig gebruik van maken.

Top