• Westerlaan 51 Zwolle
  • 038 20 220 44

Ook huren?

Tel. 038 20 220 44

Gebouw

Gebouw

Het gebouw van City-Post is groot genoeg om al je je zakelijke ambities in te vullen! Het netwerk van huurders denk graag met je mee. Dit gebouw biedt tal van mogelijkheden is daarom in te richten naar verschillende wensen en behoeftes van iedere ondernemer. Er is al kantoorruimte beschikbaar vanaf 15m2 tot maar liefst 350m2.

Begonnen op de 8e verdieping gebruikt City-Post nu alle verdiepingen van de toren. Op verschillende verdiepingen is er de mogelijkheid om jouw ruimte te maken. Neem eens contact met ons op om te kijken welke ruimte past bij jouw plannen!

Veel ondernemers in City-Post onderschrijven de gedachte van MVO en duurzaamheid. Vaak kiezen zij bewust voor een gebouw wat aan een tweede leven is begonnen. Ook geeft de directe ligging aan het station de mogelijkheid om meer van het OV gebruik te maken. Door deze unieke ligging is er veel leven rondom de kantoorruimte. In de omgeving zijn diverse restaurants en winkels te vinden. Tevens ligt deze prachtige locatie op slechts een paar minuten lopen van het station en centrum van Zwolle.

Voorzieningen
Je moet je kunnen richten op je bedrijf. Daarom zorgen wij voor verschillende andere kantoor- en facilitaire zaken.

Zo wordt de schoonmaak van de algemene ruimte uitgevoerd, is er draadloos internet aanwezig, zijn er  twee vergaderruimtes en verschillende open werkplekken beschikbaar. Andere faciliteiten nodig? Informeer naar de mogelijkheden.

In de kleurrijke entree van City-Post wijst de weg zichzelf. Je gasten laat je op afstand binnen met de video-intercom. Met de lift komen je gasten op de verdiepingen van City-Post met je eigen kantoor en het indrukwekkende uitzicht.

Top
Holler Box